daniel
“Bij Deco-Ren Projects denken we graag met je mee! We trachten steeds doelgericht naar een oplossing te zoeken dat bij jouw past. Jouw idee is onze uitdaging en we houden ervan om dit op een creatieve manier te verwezenlijken”

danielsignature

Sanitaire Installaties

Deco-ren Projects verzorgt al je sanitaire installaties van A tot Z. Wij installeren niet alleen jouw badkamer maar werken ook alle bijhorende installaties af. Het betegelen, vervangen van kranen en de elektriciteitswerken worden ook door onze gecertificeerde monteurs verzorgd. Op deze manier voorkom je dat werken buiten het voorziene budget gaan door asynchroon werken. Wens je zelfs kleine renovaties uit te voeren? Of wil je graag alles in composiet? Deco-Ren Projects is jouw specialist op alle terreinen.

Experts

Het team van Deco-Ren Projects weet hoe belangrijk het voor je is om op de hoogte te blijven van alle evoluties. Daarom volgen wij continu opleidingen om steeds mee te zijn met de ontwikkelingen van verschillende merken, installaties, producten en technieken. Zo bieden we jouw steeds een complete service, helemaal volgens de regels van de kunst.

Partners

Contacteer Ons

Mechelsesteenweg 315/M,
2550 Kontich

info@deco-ren.be
03 295 78 90

Koffiegesprek (of thee): Maandag – Vrijdag: 8:00 – 17:00

(Gelieve eerst telefonisch contact op te nemen alvorens langs te komen.)